Producten en prijzen

Hondenlijn


Oersterke en duurzame hondenlijnen. De lijnen zijn mogelijk is diverse breedtes en iedere gewenste lengte. Er is zelfs keus uit verschillende soorten haken. Hier rechts een aantal modellen om wat van de mogelijkheden te laten zien (foto's volgen). 


 

Prijs: 


1,80 mtr lijn van 12 mm plat polypropylene - € 12,50


1,80 mtr lijn van 8 mm plat polypropylene - € 10,00


Hieronder vind je alle producten die momenteel in het assortiment zitten. Een bestelling plaatsen kan via het contactformulier.

De prijzen staan vermeld bij het artikel. Heb jij een andere wens? Laat het weten en je krijgt vrijblijvend een prijsopgave.

Let op: alle prijzen zijn incl 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

 

Halsband


Halsbanden...


Hondenspeeltjes


Een speelbal met handvat om samen met je hond te spelen. Door het handvat kun je makkelijk een trekspelletje doen met je hond of de bal gooien. Is het speeltje vies geworden? Hij kan gewoon in de wasmachine. De ballen zijn leverbaar in verschillende maten. Match jij de speelbal bij de lijn van je hond? 


 

Prijs:


Bal met handvat van 10 of 12 mm plat polypropylene - € 4,00


Bal met handvat van 6 of 8 mm rond polypropylene - € 3,50


Leadrope


Een leadrope wordt veelal gebruikt bij grondwerk en/of werken aan de hand. De lijn is langer dan een standaard halstertouw waardoor je meer ruimte hebt om samen met je paard aan de lijn te werken. Afhankelijk van het soort werk aan de hand wat jij doet met je paard kies je de gewenste lengte, het soort touw en welke haak je eraan wilt. Een lus in plaats van een haak kan natuurlijk ook.  


 

Prijs:


3,80 mtr leadrope (12 mm rond) met standaard musketon of lus - € 16,00


5,50 mtr leadrope (12 mm rond) met standaard musketon of lus - € 20,00


Teugels, lange lijnen


Teugels...


Touwhalster


Touwhalsters zijn er in verschillende diktes, kleuren en soorten. Hoe dunner het touw, hoe scherper het in kan werken. Het touw is oersterk en zal niet kapot gaan als een paard gaat hangen. Zet daarom nooit een paard vast aan een touwhalster. 


 

Prijs:


Touwhalster van 6 mm rond - € 8,00


Touwhalster van 8 mm rond - € 10,00


Touwhalster met gevlochten neusriem van 2x4 mm rond - € 15,00


Kaptoom


Kaptoom...


Crossropebridle

crossropebridle...